Mrt

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla görsel sanatlar dersi öğretmenleri Vicdan Ergüney ,Ahmet Demir ve Esra Uysal Çiftçi tarafından okulumuzda yapılan etkinlikler.

Mrt

10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası dolayısıyla görsel sanatlar dersi öğretmeni Vicdan Ergüney tarafından okulumuzda düzenlenen resim yarışması ve derece alan öğrencilerimiz.

Mrt

2017-2018 Eğitim öğretim yılı görsel sanatlar dersi sergimiz okul görsel sanatlar dersi öğretmenlerimiz Vicdan Ergüney, Esra Uysal Çiftçi ve Ahmet Demir’in katkıları ve öğrencilerimizin hayalleriyle düzenlendi. Sergi açılışında yetenekli öğrencilerimizden müzik ziyafeti verdi.

Mrt

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında görsel sanatlar dersi öğretmenimiz Vicdan Ergüney’in rehberliğinde düzenlenen resim yarışması. Okul Müdürümüz Hasan Ergin ve görsel sanatlar dersi öğretmenimiz Vicdan Ergüney derece alan öğrencilerimize ödüllerini verdi.

Mrt

Güzel Sanatlar Liselerine öğrencilerimizi yönlendirmek adına öğretmenimiz Vicdan Ergüney rehberliğinde Çankaya Ankara Güzel Sanatlar Lisesi gezisi.

Mrt

“Çocuk Dostu Şehir “ Projesi kapsamında okulumuzda düzenlenen programa öğrencilerimizin

resimleriyle çocukların yaşadıkları sorunları anlatan çalışmaları. Görsel sanatlar dersi öğretmeni

Vicdan Ergüney ve öğrencilerimiz projeye katkıda bulundular.

Mrt

Okulumuz görsel sanatlar dersi öğretmeni Vicdan Ergüney rehberliğinde okulumuzda

düzenlenen “Çanakkale Zaferi” konulu resim yarışması etkinliği.

Mrt

16.03.2018 tarihinde hacı Bektaşi Veli ortaokulunda tanıtım ve yönlendirme kapsamında 8.sinif öğrencilerine  (105 ögrenci) Layika Akbilek MTAL. Sincan kiz AİHM .Erkan volkan yiğit AİHM .Sincan imkb MTAL lisesinden gelen  öğretmenler okul tanıtımı yapmışlardır.

Mrt

Okul öğrencileri ve Beden Eğitimi Öğretmenleri ile Sömestr Tatilinde doyasıya eğlendiler.İlgaz Milli Parkında hem kızakla kaydilar hem kartopu oynadılar kışın tadını doyasıya çıkardılar.

Mrt

Okulum Fatih Projesi Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni Mehmet GÜVEN tarafından EBA bilgilendirme panosu oluşturuldu. Belirlenen panoya EBA hakkında öğretmenler ve öğrenciler için bilgilendirici paylaşımlar yapılmıştır.

Mrt

Okulumuzda 5-9 Mart 2018 tarihleri arasında satranç turnuvası düzenlendi.

1. Öğrencimiz 5A sınıfından Arda KAYA

2.Öğrencimiz 6F sınıfından Elif Fatma AYDIN

3.Öğrencimiz 6I sınıfından Zehra ÇALIŞKAN

Turnuvayı düzenleyen öğretmenler Oktay AYDIN ve Mehmet ÖNDEŞ öğretmenlerimize teşekkür ederiz .

Mrt

2016-2017Eğitim öğretim yılı görsel sanatlar dersi sergimiz okul görsel sanatlar dersi öğretmenlerimiz

düzenlendi.

Mrt

Okullar arası "Tarih değiştiren zafer Çanakkale Zaferi" yarışmasında birinci olduk.