Ara

Okulumuz 8/H sınıfı ile birlikte lösemili çocuklar köyünü ziyaret ettik. Rehber eşliğinde köyü gezdik ve bizim için hazırlanan semineri dinledik. Hasta yakınlarının el işi atölyelerini dolaştık ve destek olmak icin alışveriş yaptık. Doğal yaşam çiftliklerinden mandalina satın aldık. Ayrıca okulumuzca toplanan yardım ve bağışları da teslim ettik.

Ara

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okul girişi dekoru okulumuz görsel sanatlar öğretmeni Vicdan Ergüney tarafından yapıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle okulumuz görsel sanatlar dersi öğretmeni Vicdan Ergüney tarafından düzenlenen "Cumhuriyetin Getirdikleri" konulu resim yarışması ödül alan öğrenci ve eserleri.

Ara

10 Kasım Atatürk'ü anma haftası etkinlikleri için okulumuz görsel sanatlar dersi öğretmeni Vicdan Ergüney'in hazırlamış olduğu  "Atatürk'e mektuplar" etkinliğinde öğrenciler Atatürk'e olan sevgilerini, duygularını ve düşüncelerini dile getirdiler.

Kas

29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında Türkiye genelinde bulunan okullarda Kızılay haftası kutlanmaktadır.
Türk Kızılayı genel merkezi ve Türkiye genelinde tüm şubeleri tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanan bu haftada Türk Kızılayı'nın kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetleri özellikle öğrencilere, gençlere ve kamuoyuna anlatılarak, Türk Kızılayı'na ve faaliyetlerine yönelik farkındalık yaratılmaktadır.

Kızılay haftası kutlamaları kapsamında okulumuzda bilgilendirici afişler ve resimlerden oluşan panolar hazırlanmış ve öğrencilerimiz ve velilerimizin katkılarıyla Kizilay Haftasina dikkat çekebilmek amaciyla bir kizilay çadırı kurulmuştur. Kizilay genel merkezinden velilerimizin katkıları ile aldığımız çeşitli broşür ve kitaplar öğrencilerimizle paylaşılmıştır.

15 Ekim Dünya El Yıkama Günü

Kas

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar haftası dolayısıyla Çarşamba günü , Lösev'den gelen gönüllüler tarafından okulumuz Çok Amaçlı Salonunda :

-Lösemi nedir - Lösev nedir? Nasıl çalışmalar yürütür? - Lösante neresidir? - Lösev köyü kuruluş ve varolma amacı, atölyelerde yapılan etkinlikler  -Lösemide erken belirtiler - Lösemiden korunmak için nelere dikkat etmeliyiz  gibi konularda sunum yapıldı.  Sunum esnasında bazı yanlış bildiklerimizin doğrusunu öğrendik. Bunlar: 1. Lösemi bulaşıcı değildir. Lösemi hastaları , kendilerine hastalık bulaşmaması için maske takar. 2. Lösev hijyenik nedenlerden ötürü saç bağışı kabul etmez. 3. Lösev kapı kapı dolaşarak yardım toplamaz, satış yapmaz.  Sizler de birer Lösev gönüllüsü olarak kendilerine farklı alanlarda destek olabilirsiniz.  Lösev'i sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz —-> losev1998

Okulumuz karaoke yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz

May

14 Mayıs 2018 Hacı Bektaş-ı Veli Görsel Sanatlar Öğretmeni Esra Çiftçi Uysal ´ın öğrencilerinin yıl sonu resim sergisi

May

Hüseyin Kumral ve A.Nazlı Ağva öğretmenlerimizin kordinatörlüğünde 7-A B C D E L O N şubeleriyle kayısı, meşe ve sedir tohumları dikilmiştir

Nis

Görsel sanatlar öğretmenimiz Esra Çiftçi Uysal güzel sanatlar kursu öğrencileri ile Çankaya Beysukent Güzel Sanatlar Lisesi gezisi düzenlenmiştir.

Nis

Okulumuz Görsel S. Öğrt. E. Ç. U Güzel sanatlar kursunda çalıştırdığı öğrencilerini ve Güzel  sanatlar Resim ve Müzik bölümüne gitmeyi düşünen öğrencilerini 20/04/2018 günü Mamak Mimar Sinan güzel sanatlar lisesi gezisine götürmüştür.

Nis

12 Nisan Perşembe günü aso teknik kolejine gezi düzenlenmiştir.okulun imkanları eğitim sekli ve mesleğe eleman yetiştirme durumu hakkında öğrenciler bilgi edinmiştir.

Nis

Pi Günü kapsamında okulumuzda 1643 öğrencinin katılımı ile Matematik Olimpiyatı düzenlendi... Sınıflarında başarı yakalayan öğrenciler arasında 5,6,7 ve 8. sınıflar arası bilgi yarışması yapıldı... Bu kapsamda başta matematik zümresi olmak üzere idareci, öğretmen, yardımcı personel, öğrencilerimiz ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Öğrencilerimizin daha duyarlı,bilinçli  ve okul kültürüne uyumunu amaçlayan “Neden” projesi kapsamında okulumuz görsel sanatlar dersi öğretmeni Vicdan Ergüney  tarafından tasarlanan afişler.

Mrt

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla görsel sanatlar dersi öğretmenleri Vicdan Ergüney ,Ahmet Demir ve Esra Uysal Çiftçi tarafından okulumuzda yapılan etkinlikler.