Kas

eTwinning Projeleri kapsamında okul videomuzu hazırlayan İngilizce Öğretmenimiz Şadiye Şen'e çok teşekkür ederiz. Bu muhteşem videoyu izlemek için linke tıklayın.

Kas

3 Kitap 3 Yazar Projesi'nde yazar buluşmalarının ilki 12 Kasım akşamı Salih Uyan'la gerçekleşti. Modaratörlüğünü öğretmenimiz Esra Azize Şimşek'in yaptığı söyleşi oldukça eğlenceli geçti. Gülmek Var Dönmek Yok kitabını yazarımız bizden dinledi.

Kas

3 Kitap 3 Yazar Projesi çalışmalarına hızla devam ediyor. Okuldaki arkadaşlarını bilgilendirmek için pano hazıradılar. Büyük emek veren çalışmalarda birbirine destek olan Kutay, Umut ve Ela'ya çok teşekkür ederiz.

Kas

Gamified English for 6th Grades Projesi logo oylaması sonucu logosunu belirledi. Oylamada en çok oyu alarak okulumuz öğrencilerinin yaptığı logo birinci seçildi. Öğretmenimiz İlknur Kumbaracı ve öğrencilerini tebrik ederiz.

Kas

Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sedat Atlar öğrencileri ile birlikte kodlama haftası etkinlikleri kapsamında yapmış olduğu etkinliklerle codeweek sertifikasını almaya hak kazandı. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

İngilizce Öğretmenimiz Duygu Tuncer sınıfı ile birlikte kodlama etkinlikleri yaptı. Etkinlikleri ile codeweek haftasına katılan Duygu öğretmenimizi aldığı sertifikadan dolayı kutlar, güzel çalışmaları için teşekkür ederiz.

Ekm

Code Week haftası etkinlikleri kapsamında okulumuz 6. sınıf öğrencileri İngilice dersinde kendi tasarladıkları robotları arkadaşlarına İngilizce olarak tanıttılar. 1. ünite kelimelerini kodlayarak tekrar ettiler. Quick Draw yapay zeka aracını kullanarak oyunlar oynadılar ve yine yapay zeka araçlarından Kandinsky'i kullanarak çizimlerini müziğe dönüştürdüler. Son olarak CodyRoby oyunuyla bilgisayarsız kodlama etkinliği yaparak eğlendiler. Etkinliği yapan İngilizce öğretmenimiz İlknur Kumbaracı'ya ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

2020-2021 Eğitim Öğretim yılında öğrencilerimizin almış olduğu kalite etiketlerini  törenle kendilerine verdik. Öğrencilerimize başarılarının devamını dileriz.

Ekm

3 Kitap 3 Yazar Projesinin Proje logosu yapılan genel oylama ile belirlendi. Birinci olan logo İzmir'den oldu.

Ekm

3 Kitap 3 Yazar Projesinde logo heyecanı...Öğrencilerimiz logolarını tasarladık ve genel oylamaya katıldılar.Şimdiden onları tebrik ediyoruz.

Ekm

Okulumuzun Türkçe Öğretmeni Esra Azize Şimşek'in kuruculuğunu yaptığı "3 Kitap 3 Yazar" eTwinning projesi çalışmalarına başladı.  Türkiye'den dokuz okulun ortak olduğu projenin öğretmen tanışma toplantısı 29.09.2021 tarihinde gerçekleştirildi. 8/A ve 8/D sınıfından öğrencilerimiz Umut,Kutay ve Ela'nın da dahil olduğu projede dokuz okuldan öğrenciler ortak çalışmalar yapacaklar.

Ekim ayında başlayıp Ocak ayında sona erecek olan projemizin amacı; öğrencilerimizin Türkçe dersinin temel hedefleri olan okuma, yazma, dinleme, konuşma becerilerini ve kitap okuma alışkanlıklarını geliştirmektir.

Bu proje ile öğrencilerimiz , grup çalışması yapma, etkili öğrenme, üst düzey düşünme, yapılandırmacı öğrenme, bireysel öğrenme, sorumluluk alma gibi becerileri kazanacaklar, Z kuşağı olarak web 2.0 araçlarını keşfedecek ve belirlenen web 2.0 araçlarını etkin şekilde kullanacaklardır. Ayrıca öğrencilerimiz, okudukları kitapla ilgili merak ettikleri soruları yazarına sorma şansı da yakalayacaklar. Proje sürecinde çalışma yürütecek olan  öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ekm

Okulumuz öğretmenlerinden Esra Azize Şimşek'in kuruculuğunu üstlendiği 3 Kitap 3 Yazar projesi bu akşam başlıyor. Yeni yol arkadaşları ile tanışacak olan öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ağu

Kuruculuğunu ve mentörlüğünü Türkçe Öğretmenimiz Esra Azize Şimşek'in yaptığı Azerbaycan ortaklı Yol Arkadaşım Kitap projesi de okulumuza 4. Ulusal Kalite Etiketi kazandırdı. eTwinning yolcuğumuzun okulumuzda ödüllerle taçlandırılması bizler çok gururlandırdı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyoruz.

Ağu

Okulumuzda yürütülen Telli Turna projesi de Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Çalışmalarından dolayı proje sorumlumuz Esra Azize Şimşek ve öğrencilerini tebrik ederiz.

Ağu

Okulumuzun öğretmenlerinden Ayşe Yıldırım'ın yürütücülüğünü yaptığı Matematik Durağı adlı proje Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi kutlarız.